De mogelijkheden

Wat we doen:

We hebben een slaapplek voor je! Een heerlijk huisje waarin je kunt slapen, douchen en er is een separaat toilet. Verder een zitje met 2 heerlijke ouderwetse fauteuils en er is een koelkastje en magnetron

— Hoe kom ik er?

— Waar slaapt mijn paard?

We kunnen als je dit wilt, de koelkast voorzien van een compleet ontbijt wat je op de tijd die jou uitkomt zelf klaarmaakt en van geniet. Laat ons gerust weten hoe jouw droomontbijt eruit ziet, dan zorgen wij dat alle nodige ingrediënten voor je klaarstaan bij aankomst.
Recht tegenover de BNB is onze gastenpaddock en stal, zodat je zelf (of je paard) kan kiezen, "op stal" voor de nacht of gewoon buiten soezen in je eigen paddock....aan jou de keus!

— En de hond?

— Hoe kom ik er?

Die is uiteraard ook van harte welkom, mits aangelijnd. In het natuurgebied geldt ook dat je hond aangelijnd moet zijn, in de BNB is voldoende ruimte voor een hondemand op de heerlijke warme (verwarmde) vloer.

Het is eenvoudig. De BNB ligt op 10 minuten auto-afstand van de A50 afslag Uden. Als je met de trein komt reis je naar Oss, van daar uit verder met de fiets of we komen je (tegen kostenvergoeding en op afspraak) even ophalen. Met de bus reis je 't beste naar Uden.

Contact

Karlingerweg 1

5406 VR Uden

Telefoon: 0413-763.271
Email: info@pairbnb.nl

Handige links

Over ons

Omdat we zo prachtig wonen in de Maashorst lijkt het ons een goed idee om deze heerlijke plek ook voor gasten toegankelijk te maken, vandaar onze BNB.