Over ons

Lees hoe wij Slabroek ontdekten

Ons Slabroek avontuur

Op zoek naar een fijne plek voor onze lieve Lusitanomerrie "Bella" hebben we veel verschillende mogelijkheden gezien. In het ene geval was het huis veel te groot voor ons, of heel erg versleten, in een ander geval was de grond weer te weinig of ongunstig gelegen. Kortom, het vinden van onze droomplek voor ons, hond Nora en Bella was niet eenvoudig.

In 2019 was het eindelijk zover. Vonden we de plek eerst wel erg afgelegen, bij een 2e bezoekje waren we "om". Wat een oase van rust en ruimte, en dat op letterlijk een steenworp afstand van één van de mooiste natuurgebieden van Nederland, de Maashorst. Dit gebied heeft naast heel veel ruimte, prachtige flora en fauna ook nog echt de rust. Daar waar de populaire natuurgebieden, zeker in 2020 overlopen werden door grote groepen mensen, is de Maashorst gewoon zichzelf gebleven. Een prachtige plek met voor ieder een warm welkom. Of je nu fietst, wandelt, paardrijdt of mountainbiket of zelfs langlauft (ook zonder sneeuw!), voor iederen is er een plekje gevonden.

Nu we middenin al dit moois wonen willen we niets liever dan ook anderen de mogelijkheid geven met ons mee te genieten. Zoiets fantastisch moet je in je ons kleine landje niet voor jezelf houden, dus iedereen is van harte welkom om te komen logeren in onze BNB. Met je paard, zonder paard maar op de (e-)fiets of bike, met of zonder hond, het mag allemaal. Zolang je maar voor de rust en ruimte komt, waar we hier met respect voor de natuur en elkaar zo intens van kunnen genieten. Welkom in de Maarhorst!

Contact

Karlingerweg 1

5406 VR Uden

Telefoon: 0413-763.271
Email: info@pairbnb.nl

Handige links

Over ons

Omdat we zo prachtig wonen in de Maashorst lijkt het ons een goed idee om deze heerlijke plek ook voor gasten toegankelijk te maken, vandaar onze BNB.